Ioan Andone: "Ne luptam pentru toti suporterii dinamovisti"

19 aprilie 2011

Sursa: ziare.com

Ioan Andone, antrenorul principal al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatia sa doreste un rezultat bun miercuri in Cupa Romaniei-Timisoreana si un parcurs numai cu victorii, pana la finalul campionatului intern.

"In primul rand, avem meciul de cupa, de miercuri, care este foarte important pentru noi. Dorim o optiune de calificare, deoarece nu ne putem califica dupa meciul de la Bistrita. O sa mai avem un retur'', a spus pentru inceput tehnicianul dinamovistilor.

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 20,45, este programata prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal, intre echipele Gloria Bistrita si Dinamo Bucuresti.

Ioan Andone a mai spus apoi: ''Jocurile urmatoare din campionat, le tratam pe fiecare in parte, meci cu meci. Vrem sa le castigam pe toate. Asta ne dorim. Noi facem tot ce depinde de noi sa invingem peste tot. Asa cum nu am cedat la Galati, nu vom ceda pana in ultima etapa a campionatului intern. Acesta este spiritul nostru. Avem o echipa noua, cu o imagine foarte buna. Facem toate aceste lucruri pentru suporteri si cu ei Impreuna. Nu facem asta pentru o persoana. Ne luptam pentru toti suporterii dinamovisti''.

La randul sau, mijlocasul Gabriel Torje a spus: ''In primul rand doresc un rezultat bun miercuri, pentru a putea trece in faza urmatoare. Ma gandesc apoi la o finala de vis cu rivalii din cartierul Ghencea. Vine apoi marele derby al campionatului (meciul cu Steaua n.r.) care pentru noi, dinamovistii, conteaza cel mai mult. Va trebui sa tratam fiecare meci din campionat cu daruire suta la suta, pana in ultima etapa''.

La final, atacantul Liviu Ganea a declarat: ''Vreau un rezultat bun miercuri, in semifinala Cupei Romaniei. Apoi, vine confruntarea de pe stadionul Ghencea. Un suporter poate sa spuna ca o victorie in Ghencea ar salva sezonul, dar eu spun ca sunt importante si celelalte meciuri, nu numai cel cu Steaua. La final, se va trage linie si echipa care va avea cele mai multe puncte se va clasa cel mai bine''.

Aceste declaratii au fost facute la conferinta de presa in care Dinamo Bucuresti si BRD-Groupe Societe Generale au lansat luni primul multicard pentru suporteri. Este vorba despre o premiera, in domeniul marketingului bancar si sportiv, BRD si Dinamo stabilind primul parteneriat, de acest tip, din Romania.


inapoi la lista articolelor